Dalia Sport Daia Română a obținut primul succes din acest retur, în partida de pe propriul teren cu CIL Blaj. Formația antrenată de Paul Ciucă a reușit să-și revină și să câștige partida cu CIL Blaj, echipă aflată în ”hora retrogradării”.

Dalia Sport Daia Română s-a distrat cu CIL Blaj, marcând încă din primele minute, prin Gheorghiu, fotbalist care avea să mai puncteze de două ori. Pentru ca balul să fie complet, au mai marcat și Colcer, dar și portarul Adi Cibu, de la punctul cu var.

”A fost un joc în care am marcat în primul minut, putea fi și 10-0, am întâlnit o echipă în suferință, cu efectiv redus și slab motivată”, a declarat Paul Ciucă, antrenor Dalia Sport Daia Română.

La aflarea veștii că Europa a primit trei penalty-uri la Teiuș, antrenorul Paul Ciucă a replicat: ”Europa e echipa care merită cel mai mult să promoveze, ne dorim să scăpăm de <astfel de echipe>”, a mai spus antrenorul formaţiei din Daia.

În urma succesului de duminică, Dalia Sport Daia Română a acumulat 27 de puncte, în vreme ce gruparea din Blaj va avea probleme tot mai mari pentru a evita retrogradarea.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate