În Sâmbăta Mare, nici Daia Română, nici Viitorul Unirea nu au ţinut cont că urmează Sărbătorile Pascale şi scurta vacanţă alături de cei dragi, disputând azi un joc aprig, cu multe ocazii.

Lăsând toate manifestările ce înconjoară această Sărbătoare Mare, fotbaliştii implicaţi în partida de la Daia au reuşit să ofere un joc plăcut, deschis, cu numeroase ocazii, poate şi datorită faptului că ambele echipe sunt ca şi scăpate de toate grijile. Singurul gol al partidei a fost marcat de către Cosmin Colcer, în minutul 90+3.

„Am întâlnit o echipă foarte bine organizată pe apărare, dar care în atac nu ne-a prea pus probleme. Am ratat foarte multe ocazii, dar până la urmă s-a făcut dreptate şi toate cele trei puncte au revenit echipei care le merita. Le doresc tuturor iubitorilor sportului judeţean un Paşte Fericit şi multă sănătate”, a declarat Paul Ciucă, antrenor Dalia Sport Daia Română.

“Două echipe aproximativ egale valoric, a câştigat echipa care a avut mai multă dăruinţă şi curaj. Oricare echipă putea învinge, dar de aceea este frumos fotbalul, pentru că este imprevizibil. Arbitrajul bun, fără probleme, dar din păcate noi ne-am făcut jocul greu. Meciul de miercuri este dificil dacă vrem să ne păstrăm cel puţin locul în clasament. Din păcate, noi vom avea o sărbătoare puţin mai tristă, din pricina faptului că am pierdut. Le dorim tuturor Sărbători Fericite şi multă sănătate”, a declarat Andrei Vincze,

În ultima etapă, Dalia Sport Daia Română se va deplasa la „lanterna roşie”, Flamura Roşie Rădeşti, în timp ce Viitorul Unirea va disputa următorul meci acasă, împotriva echipei Cuprirom Abrud.

 
 
 

Publicitate

Publicitate