2“Valorile care ne reprezintă sunt baza a ceea ce suntem” (Hyrum W. Smith). A fost un vis…un vers…o melodie…toți anii care mi-au fost oferiți de fotbalul amator din județul Alba, respectiv toți anii în care m-am dăruit și am pus o parte importantă din sufletul meu, pentru fotbalul amator din județul Alba, au trecut așa cum scrie mai sus, ca un vis frumos, un vers și-o melodie.

Pentru că ceea ce am reușit să facem împreună de-a lungul anilor, e tocmai baza solidă a ceea ce suntem în acest moment ca structură sportivă recunoscută și apreciată, atât pe plan intern cât și internațional, prin activitățile specifice desfășurate și dezvoltarea fotbalistică realizată în județul nostru!

Un copil mic când vede o minge are o atracție magică, având imediat și plăcerea imensă de a se juca cu ea … cu MINGEA care dacă nu ar fi, nu ar exista nici JOCUL DE FOTBAL, adică cel mai practicat și iubit fenomen sportiv din lume! Mulți am trecut de mult de anii copilăriei, sau de anii adolescenței … sau chiar de vârsta celei de a doua tinereți … dar iubirea și RESPECTUL pentru acest special sport, ne ține ancorați și implicați direct în activitatea fotbalistică organizată în județul nostru.

Pentru toate clipele frumoase trăite împreună și pentru realizările scrise deja în ”cartea de istorie” a fotbalului amator din județul Alba, dar și în ”cartea de onoare” de la UEFA sau de la FRF (prin distințiile și aprecierile exprimate pentru AJF Alba), rămase în urma acestor ani, VĂ MULȚUMESC!

Fie ca baza solidă construită împreună în toți acești ani, să reprezinte și în viitor o rampă de lansare spre fotbalul de perfomanță, dar mai ales un prilej de mare bucurie, de a participa la diverse acțiuni și competiții organizate de AJF Alba, pentru mulți copii (băieți și fete), indiferent de mediul din care provin! (Sorin CORPODEAN, Președinte AJF Alba)

 
 
 

Publicitate

Publicitate