Etapa a V-a din Liga a IV-a a prezentat, la sfârşitul săptămânii, un adevărat spectacol la capitolul goluri. În doar trei partide, echipele implicate în teren au izbutit să marcheze nu mai puţin de 21 de goluri.

CSO Cugir – CS Ocna Mureş, 6-0 

George Goronea a găsit cheia porţii vizitatorilor, reuşind să puncteze de patru ori în poarta ocnamureşenilor. După ce scorul pauzei a fost 1-0 pentru gazde, CSO Cugir s-a distrat cu CS Ocna Mureş, în repriza secundă. După această partidă, CSO Cugir a acumulat 12 puncte din 4 partide şi a urcat astfel pe poziţia secundă a clasamentului, în timp ce CS Ocna Mureş ocupă locul 4 în clasament, cu 8 puncte din 15 posibile.

Metalul Aiud – Arena Alba Iulia, 0-1

Gazdele nu s-au regăsit nici în partida cu Arena Alba Iulia, Metalul Aiud fiind singura echipă care nu a adunat niciun punct după cinci partide. În schimb, echipa antrenată de Ovidiu Barna a reuşit prima lor victorie externă din acest campionat. După cinci etape, Metalul Aiud continuă să ocupe rolul de „lanternă roşie”, iar Arena Alba Iulia ocupă locul 6 al clasamentului, cu 7 puncte.

Rapid CFR Teiuş – FC Cugir, 0-1 

După startul ratat de campionat  al cugirenilor, aceştia au strâns 7 puncte în ultimele 3 runde, ultima victimă a cugirenilor fiind Rapid CFR Teiuş. Gazdele au pierdut prima lor partidă disputată la Teiuş, ocupând astfel poziţia a 12-a cu doar 5 puncte din tot atâtea partide.

Viitorul Sântimbru – Sportul Sebeş, 3-2 

Echipa antrenată de Sorin Mărginean a făcut prima victimă în rândul echipelor care se bat la promovare. Viitorul Sântimbru a învins Sportul Sebeş cu scorul de 3-2, după ce oaspeţii conduceau la pauză cu 2-1.  După acest eşec, Sportul Sebeş este obligată să învingă, miercuri, pe CSO Cugir, pentru a rămâne în continuare aproape de vârful clasamentului.

Energia Săsciori – Inter Ciugud, 7-3

Gazdele au bifat prima victorie în acest campionat, izbutind să învingă Inter Ciugud cu un scor fluviu. Energia Săsciori a condus chiar şi cu 7-0, dar pe final au mai lăsat piciorul de pe acceleraţie. După cinci etape, Energia Săsciori are 4 puncte, în timp ce Inter Ciugud a strâns 6 puncte.

Performanţa Alba Iulia – Dalia Sport Daia Română, 0-0

Într-o altă partidă importantă a etapei cu numărul V, Performanţa Alba Iulia a remizat alb cu echipa condusă de Paul Ciucă. După cinci etape, echipa antrenată de Ioan Marinca nu şi-a revenit, Performanţa Alba Iulia având doar 5 puncte. În schimb, Dalia Sport a acumulat 7 puncte, iar etapa următoare va înfrunta „laterna roşie”.

UPDATE:

Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Cuprirom Abrud, 0-3

Cuprirom Abrud rămâne liderul supriză şi după această etapă. Abrudenii au învins în ultima partidă echipa lui Marius Dup cu un scor de neprezentare. După această etapă, Cuprirom Abrud se menţine la trei puncte de CSO Cugir (care are un joc mai puţin), în timp ce Arieşul Apuseni Baia de Arieş se află pe poziţia a 14-a, având un singur punct.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate