Cuprirom Abrud a încheiat turul de campionat pe locul 11, cu 21 de puncte acumulate în 15 runde. Antrenorul abrudenilor, Robert Sicoe speră că echipa pe care o pregăteşte să termine campionatul pe o poziţie onorabilă. În special, principalul gând al ”moţilor” este evitarea retrogradării.

Chiar dacă se află la 11 puncte de locul 12, gruparea abrudeană nu se poate culca pe o ureche, astfel că elevii lui Robert Sicoe nu pot neglija cele 15 etape rămase din acest campionat. „Returul se anunță unul foarte dificil, suntem pe locul 11, nu este mare diferența, dar cum spuneam suntem în reconstrucție. Am făcut câteva transferuri, e bine că vom avea concurs pentru retur. Obiectivul nostru în principal ar fi o clasare cât mai bună, asta însemnând la jumătatea clasamentului”, a declarat Robert Sicoe, antrenor principal Cuprirom Abrud.

În această iarnă, la Cuprirom Abrud au sosit cinci jucători:  David, Pantea, Lungu, Mureșan și Mornea. Pentru abrudeni, returul va fi cu atât mai dificil cu cât pe propriul teren gruparea lui Sicoe va da piept cu trei din cele patru formații aflate în lupta pentru titlul de campioană județeană.

httpv://youtu.be/pKKbQ8Df48E

 
 
 

Publicitate

Publicitate