Sorin Mărginean a reușit să-și resusciteze elevii după eșecul din prima rundă a returului contra celor de la CSO Cugir. După ce au condus cu 2-1 la pauză, echipa care evoluează la Ighiu a mai marcat o dată, prin același Daniel Lupșan, fotbalist aflat în mare formă, atât în Liga a IV-a, cât și la Cupa Liceelor.

Chiar dacă au marcat de două ori, abrudenii lui Robert Sicoe nu au obținut nici un punct și asta deoarece jucătorul echipei Cuprirom Abrud, Demian a marcat în propria poartă.

Pentru gruparea din Ighiu a marcat Lupșan minutele 26 și 85, în vreme ce Demian a înscris în propria poartă în minutul 32. Penru gruparea din Abrud a marcat Pașca în minutul 38.

Cuprirom : Iancu – Nemeș, Demian, Corpade (33. Sularea), Borza, Stan, Lungu, Mureșan, A. Pașca, David și Pleșa. Rezerve: Nagy, Pantea, Sularea, Mornea, Burz și M. Pașca.

Performanța: Boldi – Soporan, Oltean, Turuș, Cioara – Hada, Cristea, Lupșan, Cernea – D.Lupșan, Marica. Rezerve: Răducanu, Medrea, Niculuț, Truță, Dumitru, Iouraș și Dănilă

Chiar dacă și-au redus considerabil șansele de a promova, elevii lui Sorin Mărginean așteaptă pașii greșiți ai contracandidatei din Cugir.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate