Constantin MoldovanCuprirom Abrud se reunește duminică, în vederea pregătirii părții a doua a campionatului.  Aflată pe locul trei, gruparea pregătită de Costică Moldovan va începe antrenamentele cu un joc amical, cu FCM Turda sau Decebal Cricău.

În pauza de iarnă echipa s-a despărțit de Romică David, dar Costică Moldovan pregătește două mutări care să suplinească locul liber din ofensivă, lăsat de plecarea lui David în Austria.

„Incertitudinea financiară ne-a determinat să începem așa târziu pregătirea. L-am pierdut pe Romică David, dar vom aduce doi jucători, nu vă dau numele pentru că știți cum sunt eu, până nu semnează nu vreau să se afle”, a declarat Costică Moldovan, antrenor Cuprirom Abrud.

Gruparea din Abrud începe destul de târziu pregătirile dat fiind faptul că la începutul lunii martie va debuta returul, iar timpul de pregătire va fi unul scurt. Chiar și așa tehnicianul grupării de pe locul trei speră ca echipa sa să facă un parcurs bun în retur.

În acest moment Cuprirom Abrud este pe locul trei cu 23 de puncte acumulate, cu 10 mai puțin decât liderul Industria Galda de Jos.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate