Cuprirom Abrud a pierdut pe propriul teren partida de sâmbătă cu CSO Cugir, formație aflată pe locul secund. Echipa lui Robert Sicoe a condus cu 1-0, la pauză, CSO Cugir, dar în actul secund formația din Abrud a pierdut jocul, cu 2-1.

La finalul jocului, antrenorul ”moților” a acuzat dur arbitrajul. Acesta a contestat două goluri anulate, dar și eliminarea lui Nemeș din repriza secundă.

”A fost furt pe față, am avut două goluri anulate și am avut un cartonaș roșu nemeritat, asta pentru a facilita victoria cugirenilor! Dacă continuăm așa, ne retragem din campionat. A fost furt pe față! Nu se poate juca. Vom face memoriu pentru acest arbitraj, nu se poate. Se dau note mari și avem arbitri modești. Să se facă un play-off pentru Europa, CSO Cugir și Performanța și pe noi, restu, să ne lase să jucăm de plăcere”, a „tunat” la finalul meciului Robert Sicoe, antrenor Cuprirom Abrud.

În meciul de la Abrud au marcat Romică David în minutul 19, Itu și Goronea, în minutele 79 și 88. Datorită succesului de la Abrud, CSO Cugir rămâne la un punct în spatele liderului Europa, formație pe care o va întâlni sâmbăta viitoare, adică peste două etape, întrucât miercuri va fie etapă intermediară.

 

 

Comentarii

 1. george spune:

  trist ca nu poti accepta ca esti un mare looser domnule Sicoe. poti juca oricand de placere, nu trebuie sa te plangi ca ultima baba

 2. Anonim spune:

  Looser esti tu ! .. grija la cuvinte George ..

 3. george spune:

  ca altfel ce? nu esti in stare decat sa dai reply la cuvintele mele si sa ameninti

 4. Tnt spune:

  La sapa cu voi ba canibalilor,cand mai aveti de gand sa va bateti luati si vreo 3 seturi de cutite si punetile pe banca de rezerve,voi inca traiti in vremea rascoalelor.Mie rusine de voi ,vai si amar,jucati in liga a4a ma prostilor ce va traba bataie

 5. dobrin spune:

  eu am auzit ca arbitrii au fost agresati mai ales asistentul chiorean si ca l-au lovit cel pitin 5 jucatori de la abrud. oameni buni, eu stiu ca fiecare isi doreste sa cistige dar nici chiar in halul asta. sunt curios sa vad ce sanctiuni se vor dicta.

 
 

Publicitate

Publicitate