IMG_3666Sâmbătă  și duminică, în Liga a IV-a se vor desfășura meciurile din etapa cu numărul 17. Cel mai tare joc va fi la Abrud, dar nici liderul Industria Galda de Jos nu va avea viață ușoară cu Rapid CFR Teiuș. 

Iată programul etapei cu numărul 17:

Sâmbătă:

Cuprirom Abrud – Arena Alba Iulia, ora 17.00

Abrudenii primesc în etapa cu numărul 17 vizita celor de la Arena Alba Iulia, formație ce vine după victoria 3-1 cu Viitorul Sântimbru. Echipa lui Fogoroși nu are altă opțiune decât victoria, însă Cuprirom Abrud nu e o formație ușor de bătut în fața propriilor suporteri.

Viitorul Sântimbru – CS Ocna Mureș, ora 17.00

Echipa lui Sorin Mărginean este favorită certă în partida cu CS Ocna Mureș, mai ales că vizitatorii au mari probleme cu pregătirea fizică. Elevii lui Gicu Domșa s-au reunit doar cu o săptămână înainte de debutul returului.

Duminică

Performanța Ighiu – Dalia Sport Daia Română, ora 11.30

Echipa lui Paul Ciucă e pe val în retur, iar acest lucru va trebui să-l demonstreze și contra echipei din Daia Română, formație destul de incomodă în acest sezon.

Industria Galda de Jos – Rapid CFR Teiuș, ora 17.00

Chiar dacă e favorită pe hârtie, Industria Galda de Jos trebuie să fie prudentă. Elevii lui Horațiu Rusu au învins în tur Arena și a putea repeta isprava și la Galda.

Inter Ciugud – Energia Săsciori, ora 14.00

Lipsite de orice fel de griji, Inter Ciugud și Energia Săsciori au o singură preocupare în acest campionat: să joace fotbal de plăcere, pentru că de retrogradat nu mai retrogradează nimeni.

Mureșul Vințu de Jos – Olimpia Aiud, ora 17.00

Olimpia Aiud se va deplasa la Vințu de Jos pentru duelul cu ambițioasa formație a lui Gheorghe Medrea. Vințenii sunt o nucă tare în acest retur, iar victoriile cu Arena și CS Ocna Mureș nu au fost întâmplătoare.

 
 
 

Publicitate

Publicitate