Miercuri, 16 octombrie, s-au desfăşurat meciurile din cadrul etapei a II-a a Cupei României, faza județeană. Meciurile au început de la ora 15.30. Surprize, multe goluri, dar și victorii la limită pentru echipele de județ. Singura partidă care nu s-a dispuat a fost cea dintre Progresul Fărău şi Partizanii Sînmiclăuș, care s-a reprogramat pentru joi 17 octombrie, de la ora 16.00.

 

 

AS Pănade 4-2 Viitorul Biia

AS Pănade s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Viitorul Biia cu scorul de 4-2, după ce în prima etapă a competiției au învins cu 3-1 pe terenul celor de la Tineretul Șona, în timp ce Viitorul Biia a spulberat în deplasare pe Avântul Sâncel, scor 9-1.

CIL Blaj 2-1 Unirea Cergău

CIL Blaj a câștigat la limită confruntarea cu Cergău, după ce au înscris în minutul 85, din penalty. În prima etapă a competiției, CIL Blaj a trecut cu 3-1 de Langentahl Valea Lungă, în timp ce Unirea Cergău a câștigat categoric cu 4-0 la cealaltă echipă din Valea Lungă, Gaz Metan.

Dacia Mialț 5-1 AS Crăciunelul de Jos

Dacia Mihalț trece fără probleme de Crăciunelu de Jos, după ce s-a impus pe teren propriu. Singurele echipe care s-au calificat după penalty-uri în prima etapă competițională s-au întâlnit față-n față pe terenul din Mihalț. Deși multă lume se aștepta ca meciul să se decidă la penalty, Dacia a închis gura publicului și s-a impus în fața Crăciunelului cu scorul de 5-1. În prima etapă, Dacia Mihalț a câștigat în fața celor de la Viitorul Sântimbru, după 5-3 la loviturile de departajare, în timp ce AS Crăciunelu de Jos s-a impus cu 5-4 tot după penalty-uri.

Voința Stremț 3-5 AFC Micești

Meciul din cupă s-a dovedit a fi mai greu ca cel din campionat pentru echipa miceșteană. După ce s-au întâlnit cu două etape înainte în campionat, unde Micești s-a impus cu 3-0, meciul din cupă a fost ceva mai dificil pentru echipa condusă de M. Manea, însă într-un final au reușit să se impună cu 5-3, în meciul care avea să aducă cele mai multe goluri din faza secundă a competiției.

Viitorul Tărtăria 3-2 CSO Cugir

CSO a fost descalificată din Cupa României, după ce a dat piept cu Viitorul Tărtăria. Meciul a fost unul strâns și foarte încărcat de faze de poartă. În prima etapă competițională Tărtăria s-a impus cu 4-1 la CS Mureșul Săliștea, iar CSO Cugir câștigase la limită, cu scorul de 2-1 în fața celor de la AS Orient Blandiana.

Limbenii Limba 5-2 Del Dodo Alba Iulia

Limbenii s-au impus fără probleme în meciul cu Del Dodo Alba Iulia. Cele două echipe s-au calificat în etapa secundă a competiției după meciuri foarte grele, ambele calificându-se cu scorul de 4-3. Limbenii Limba acasă cu AS FC Andreas Alba Iulia, iar Del Dodo Alba Iulia în deplasare, la AS Activ Sport Ciugud.

ACS Băgău 3-4 Fortuna Lunca Mureșului

Fortuna Lunca Mureșului repetă istoria din prima etapă a competiției când s-au impus cu 4-3 pe terenul celor de la CS Viitorul Unirea. La același scor, și tot în deplasare, Fortuna s-a impus la Băgău cu 4-3. ACS Băgău rămâne doar cu o victorie în acest sezon al cupei și anume pe teren propriu, în fața celor de la AS Sportul Livezile în prima etapă.

Hidromecanica Șugag 0-4 Colorado Șpring

Lideri în seria 3 din Liga a V-a, Colorado se califică mai departe, după un 4-0 la Hidromecanica Șugag. Meciul a fost încadrat doar într-o parte, și anume în cea a oaspeților. Colorado Șpring veneau ca favoriți, după ce au câștigat cu un zdrobitor 12-3 în prima etapă a stagiunii, marcând nu mai mult de 12 goluri în poarta consătenilor de la AS Euro Șpring. Hidromecanica Șugag a trecut de prima etapă la limită, impunându-se cu 1-0 pe terenul celor de la ASC Pianu 2013.

Mureșul Gîmbaș 0-2 Național Rădești

Surpriza de la Gîmbaș a venit după ce Național Rădești s-a prezentat încrezătoare la meci, câștigând cu 2-0 și calificându-se mai departe în cupa româniei. Cu doar un gol primit în campionat, Mureșul Gîmbaș a pierdut calificarea în fața echipei de pe locul 8 în campionat. Național Rădești a trecut în prima etapă de AS Șoimii Ciumbrud cu scorul de 6-4.

 
 
 

Publicitate

Publicitate