Iubitorii fotbalului de masă au șansa să câștige premii atractive: cupe, diplome,  medalii, dar și bani. Înscrierile  la Cupa Paștelui ”Fair Play” Aiud se pot face până în 15 martie.

Competiția va avea loc în perioada 15 martie – 14 aprilie, la Aiud. Pentru detalii și condiții de participare, sunați la numerele de telefon: 0740.940.122, 0742.080.773 și 0724.175.930.

Copiii din Aiud pot juca la CS Doria

Clubul Sportiv ”Doria” Alba Iulia organizează o selecție pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi10 ani, la baza sportivă ”Fair Play” din Aiud.

CS Doria vă oferă posibilitatea să vă înscrieți copilul la cursurile unor antrenori specializați, care oferă o pregătire la nivel european. Antrenorul clubului Doria posedă licența C.

Arena ”Fair Play” Aiud, prețuri pentru orice buzunar

Cocheta bază sportivă din Aiud pune la dispoziţia tuturor gazonul sintetic cu instalație de nocturnă, la cele mai mici prețuri. Pentru a juca o oră fotbal pe arena ”Fair Play” poți plăti de la 30 de lei la 70 de lei, în funcție de ora pe care o alegi.

Tot la arena ”Fair Play” mai beneficiezi de vestiare, dușuri, dar și de un bar, la care poți viziona adevărații fotbaliști din campionatul intern și nu numai.

 

 

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate