Mai sunt doar câteva zile până când înscrierea pentru CUPA LICEELOR 2013 va lua sfârșit. Liceele care vor să intre în cursa pentru titlu de campioană națională la fotbal se mai pot înscrie până la data de 10 februarie. Competiția este dedicată atât echipelor de băieți, cât și a celor de fete.

Cupa Liceelor este cea mai mare competiţie de fotbal în sală din România la nivel de liceu. Anul trecut, mai bine de o treime din elevii de liceu din țară s-au înscris în competiție.

În etapa de locală din 2012, șase echipe s-au luptat pentru a trece în etapa regională care a avut loc la Târgu Mureș. Marii câștigători au fost elevii de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”, care din păcate nu au reușit să treacă în etapa finală.

Campionii de anul acesta se vor bucura de un cantonament la baza de pregătire a echipei naţionale de la Mogoşoaia, unde vor avea parte de o experienţă asemănătoare antrenamentelor „tricolorilor”, dar şi de câte o tabletă pentru fiecare component şi antrenor. Vicecampionii vor fi premiați cu câte un smartphone fiecare.

Pentru a intra în competiţie, profesorii coordonatori trebuie să descarce formularul de înscriere disponibil pe site-ul oficial www.cupacoca-cola.ro. Odată completat şi semnat, formularul devine valid fie prin încărcarea lui pe site la secţiunea dedicată înscrierilor, fie prin scanarea şi trimiterea lui prin e-mail sau fax, la adresa inscrieri@cupacoca-cola.ro, respectiv la numărul de fax 021.406.65.84.

Cupa Liceelor 2013:

21 decembrie – 10 februarie: perioada înscrierilor;

25 februarie – 30 aprilie: faza locală;

19 aprilie – 12 mai: faza regională cu centre de desfășurare  la Constanţa, Iaşi, Târgu-Mureş şi Timişoara;

24 – 26 mai: faza finală la București.

 
 
 

Publicitate

Publicitate