imagesÎn organizarea Comisiei Municipale de Arbitri Blaj, ediţia din acest an a competiţiei va reuni la start şase formaţii care au fost împărţite în două grupe.

Astfel, sâmbătă 24 ianuarie cu începere de la ora 9.00 în sala de sport din Jidvei, “fluieraşii” din cele cinci comisii municipale, la start va participa şi o echipă alcătuită din membrii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, îşi vor disputa titlul de cea mai bună echipă la minifotbal!

GRUPA A: Comisia Municipală a Arbitrilor Blaj, Comisia Municipală a Arbitrilor Aiud şi Comisia Municipală a Arbitrilor Teiuş;

GRUPA B: Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, Comisia Municipală a Arbitrilor Alba Iulia şi Comisia Municipală a Arbitrilor Ocna Mureş.

Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica mai departe, urmând să se joace după sistemul locul 1 din grupa A cu locul 2 din grupa B respectiv locul 2 din grupa A cu locul 1 din grupa B.

Învingătoarele din aceste două jocuri vor disputa finala mare iar învinsele vor evolua în finala mică. Aşadar, pe cine pariezi? (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate