Filip Morar - Unirea Alba Iulia juniori bSeria 1, din cadrul campionatului de juniori C, se află în acest moment în repaus de iarnă. CSS Blaj și Metalul Aiud sunt formațiile care duc o luptă acerbă pentru primul loc al clasamentului. După 14 partide, blăjenii au un avantaj de două puncte în fața aiudenilor, ultimul loc al podiumului fiind ocupat de Viitorul Unirea, care se află la 8 lungimi de lider.

Cu doar două puncte pierdute în jocurile disputate până acum (2-2 cu Metalul Aiud), blăjenii conduc clasamentul Seriei I din cadrul campionatului de juniori C. Golaverajul de 64-9 îî oferă primul loc și la capitolul goluri marcate, dar și primite. Pofta de joc a elevilor conduși de Alin Hancăș o introduce în „hora” echipelor care vor să câștige primul loc și după play-off-ul care va avea loc în primăvară (faza a II-a a competiției). La doar două puncte distanță, Metalul Aiud dorește „să-i sufle” locul I blăjenilor chiar în primul joc din anul 2014, când cele două echipe vor disputa meciul direct. „Lanterna roșie” a campionatului este în acest moment Industria Galda de Jos, care n-a reușit să obțină niciun punct din 13 partide.

În clasamentul golgeterilor, tot CSS Blaj ocupă primul loc prin Mihu Darius, jucător care are nu mai puțin de 26 de goluri marcate. Locul secund este ocupat de Lazăr David (CS Ocna Mureș) cu 19 goluri, ultimul loc al podiumului fiind ocupat de Duma Lorand (Metalul Aiud) cu 15 goluri.

Sursa: AJF

 
 
 

Publicitate

Publicitate