Nou-promovata Energia Săsciori, pleacă spre noul sezon cu gândul la evitarea retrogradării, la fel ca și Arena Alba Iulia și Inter Ciugud, celelalte două echipe promovate din Liga a V-a.

Energia Săsciori,  singura echipă neînvinsă în Seria a III-a pierzând doar șase puncte pe tot parcursul campionatului, are obiectivul de a se menține în Liga a IV-a.

La capitolul transferuri, Energia Săsciori a bifat doar două achiziții. Alexandru Nucă și Mihai Morariu au sosit la gruparea antrenată de Ioan Faur de la LPS Sebeș.  Jucătorii care au părăsit echipa au fost Ioan Bodea (final contract) și Cristian Abrudan (Colorado Șpring).

Energia Săsciori a susținut patru amicale până în prezent cu Colorado Șpring 4-3, Dalia Sport Daia Română 1-2, LPS Sebeș 5-3 și FC Cugir 7-7, iar în perioada următoare va mai susține două amicale, returul cu Dalia Sport Daia Română și cu vicecampioana Ligii a IV-a, CSO Cugir.

„Cu încredere sperăm să meargă bine. E destul de dificil pentru că trebuie să formăm o echipă de juniori și avem multe probleme pe care sperăm să le reglementăm odată cu începerea campionatului” a declarat Ioan Faur, antrenor Energia Săsciori.

Energia Săsciori va aborda sezonul viitor cu următorul lot de jucători:

Florin Nogy, Mihai Morariu, Gheorghe Sorin, Ștefan Bogdan, Silviu Rasa, Mihai Cioca, Florin Faur, Tiberiu Toca, Cristian Bodea, Ilie Aloman, Petru Duvlea, Dan Cioroga, Vasile David, Ioan Faur, Ionuț Muntean, David Petrușel, Adrian Petrașcu, Petru Apreotesei, Alexandru Nucă.

 
 
 

Publicitate

Publicitate