CSU Alba Iulia ţinteşte, sâmbătă, în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, al treilea succes consecutiv din acest sezon. Vizitatoarea de sâmbătă este Universitatea Cluj, formaţie pentru care evoluează şi fostele echipiere „alb-albastre” Oana Precup şi Luminiţa Manta.

Directorul sportiv Petru Eleş consideră partida ca fiind una facilă pentru echipa din Alba Iulia. Disputa cu „U” Cluj poate fi o încălzire pentru meciurile din Cupa României.

”După două meciuri grele şi cu miză mare, vom avea parte de o întâlnire puţin mai lejeră, cel puţin pe hârtie. Din punctul meu de vedere însă, va trebui să avem o abordare de maximă seriozitate, chiar dacă pe teren se vor afla jucătoarele folosite mai puţin în ultimele săptămâni, printre care şi cele care revin după probleme medicale – Papp, Nagy si Brantlova”, a declarat Petru Eleş.

În acest moment, echipa din Alba Iulia este în grafic în ceea ce priveşte obiectivul fixat la începutul sezonului. Disputa dintre cele două combatante va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate