CSU Alba Iulia va pleca joi dimineață spre Serbia, unde va participa la un turneu de pregătire. Echipa pregătită de Miroslav Popov a avut prezentarea oficială miercuri dimineață, moment la care a fost prezent întreg staff-ul CSU Alba Iulia. 

Gruparea din Alba Iulia și-a prezentat staff-ul, care va arăta în felul următor: Daniel Breaz – președinte CSU Alba Iulia; Bogdan Duma – președinte al Consiliului de Administrație al CSU; Nicușor Marcu – director sportiv; Miroslav Popov – antrenor principal; George Lăncrănjan – antrenor secund; Radu Gal – maseur.

Lotul de jucătoare va fi alcătuit din: Ildiko Nagy, Alexandra Uiuiu, Mihaela Gherman, Sica Cuzic, Andreea Beldian, Larisa Toma, Anemarie Părău, Jovana Vukoje, Tiffany Brown, Chastity Reed, Breanna Salley, Sasa Cadjo și Jessica Bradley.

Bogdan Duma: „Vrem cupa și campionatul”

CSU Alba Iulia nu va avea o misiune facilă în noul sezon, mai ales că șefii clubului au fixat două obiective îndrăznețe: câștigarea Cupei României și a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Președintele CA al CSU Alba Iulia, Bogdan Duma, a confirmat ceea ce anunța încă din vară, când afirma că echipa lui Popov se va bate la titlu.

„Ne dorim să aducem cele două trofee la Alba Iulia, nu va fi o luptă ușoară, dar am încredere că Miroslav Popov, alături de jucătoare vor reuși să îndeplinească obiectivele fixate”, a declarat Bogdan Duma, președinte CA al CSU Alba Iulia.

Duma a vorbit și despre turneul amical din Serbia, competiție la care va participa și oficialul albaiulian. „E un turneu de pregătire în care antrenorii încearcă să ruleze tot lotul, să vadă unde va mai fi nevoie de îmbunătățiri, primele meciuri sunt la Vrsek, apoi vom juca la Vrsbak”, a mai punctat Duma.

CSU Alba Iulia va juca amical cu naționala Algeriei, joi, la ora 20.30. Vineri, gruparea lui Popov va evolua contra celor de la Vrsek de la ora 12.30, iar de la 20.00, CSU va întâlni reprezentativa Senegalului.

Sâmbătă, echipa din Alba Iulia se va muta la Vrsbak, unde va juca un patrulater, iar printre participante este şi BC Danzio Timișoara.

Antrenorul secund, George Lăncrănjan: „Cred că echipa e mai valoroasă decât cea de anul trecut” 

După ce anul trecut a avut parte de cele mai mari satisfacții alături de CSU Alba Iulia, în noul sezon, antrenorul secund George Lăncrănjan are motive să fie entuziasmat. Noile obiective ale echipei, dar și munca pe care o depune la CSU Alba Iulia ar putea fi încununată în acest an cu un trofeu sau, de ce nu, chiar cu ambele trofee. „Cred că avem un lot valoros, dar așteptăm să vedem cum se prezintă în acest turneu amical și să vedem cât de omogeni suntem. O să fie greu, vom lupta în trei competiții, dar vom face tot posibilul să ne batem la titlu, să prindem o finală. Avem o echipă mai atletică decât cea de anul trecut și cred că e puțin mai valoroasă”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor secund CSU Alba Iulia.

Foto: Claudiu MICLĂUȘ

 
 
 

Publicitate

Publicitate