DSC_4811În cadrul unei conferințe de presă organizată la Palatul Apor, a avut loc prezentarea lotului CSU Alba Iulia. La conferință au participat rectorul universității albaiuliene, Daniel Breaz, președintele CSU, Bogdan Duma, directorul sportiv Nicușor Marcu, antrenorul principal al echipei, Miroslav Popov, și antrenorul secund, George Lăncrănjan.

După formalitățile de rigoare s-a trecut la prezentarea lotului și a noilor jucătoare, atât străine, cât și românce. Fiecare jucătoare și-a prezentat numele, locul de proveniență și echipele la care a mai jucat în trecut.

Noutățile aflate se referă la bugetul echipei, care în acest an se va ridica la aproximativ 150.000 euro și la faptul că se dorește organizarea unei Divizii B în care să joace junioarele echipei CSU Alba Iulia.

În perioada următoare se dorește organizarea unui turneu amical care cel mai probabil se va desfășura în Sala Universității din Alba Iulia la care vor participa echipe din Târgoviște, Cluj și Timișoara și se va desfășura în jurul datei de 12-14 septembrie.

 

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate