photo 4După o victorie de senzație obținută marți la Alba Iulia, echipa de baschet CSU s-a lăsat învinsă de ICIM Arad, sâmbătă seara, în manșa retur al sferturilor de finală din Cupa României. Universitarele au pierdut cu scorul de 72-52 și au ieșit din lupta pentru titlu.

Partida de la Arad a fost una ghinionistă pentru echipa antrenată de Miroslav Popov. CSU a pierdut cu scorul de 72-52 și totodată șansa de la ajunge în finala Cupei României.

Arădencele au început în forță partida și au prelua conducerea încă din primele minute ale meciului. CSU Alba a pierdut încă din primul sfert cu o diferență de 9 puncte (20-11).

photo 1Universitarele nu au avut prea mari șanse nici în sfertul al doilea. Campioanele au încercat să demonstreze de ce au acest titlu și au continuat să marcheze. După primele 20 de minute de joc, ICIM avea un avantaj suficient de mare încât să scoată din Cupă pe CSU. Tabela de marcaj indica scorul de 43-26 pentru echipa gazdă (23-15, scorul din sfertul doi).

În sfertul trei, cele două echipe au jucat de la egal la egal. Cu toate acestea, înainte cu câteva secunde de finalul reprizei ICIM reușit să marcheze și să câștige și acestă parte a jocului cu 13-11.

Ultimul sfert a fost unul destul de previzibil. CSU s-a lăsat copleșită și a pierdut și în ultimele 10 minute (16-15).

După această partidă, CSU a pierdut unul din obiectivele din acest an, acela de a câștiga Cupa României. Echipei din Alba Iulia îi mai rămâne speranța de a câștiga campionatul care se va relua în data de 18 ianuarie când CSU va întâlni pe teren propriu echipa Danzio Timisoara.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate