IMG_6836CSU Alba Iulia a primit miercuri marea veste. Orașul nostru va organiza semifinalele și finalele CEWL, în detrimentul Vienei, care a mai depus candidatura pentru a găzdui ultimele două acte ale competiției. 

Calificată în faza următoare a competiției, echipa lui Miroslav Popov are o șansă în plus să câștige primul trofeu european deoarece va juca „acasă” meciurile din semifinale și finale ale CEWL.

„Pentru Alba Iulia e un lucru fantastic. Este prima dată în istoria municipiului când se organizează un turneu de anvergură. Probabil cei de acolo au apreciat felul în care am organizat meciurile de acasă. Eu spun că dacă ne mobilizăm exemplar, da, avem șanse mari să câștigăm cupa”. a declarat Daniel Breaz, rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Final Four va avea loc în 15-16 martie, iar în semifinale sunt calificate CSU Alba Iulia, ICIM Arad, Flyng Foxes Viena și Piešťanské Čajky. Astfel că semifinalele vor arăta în felul următor: ICIM Arad – Piešťanské Čajky și CSU Alba Iulia – Flyng Foxes Viena.

În acest moment echipa noastră este favorită la calificarea în finală, dar și să câștige competiția, mai ales că gruparea din Arad a pierdut un pivot, Destiny Williams, dar și avantajul terenului propriu.

Trebuie precizat faptul că oranizarea final four din CEWL reprezintă  evenimentul de cea mai mare anvergură organizat vreodată la Alba Iulia în ceea ce privește baschetul.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate