CS Universitatea este la un pas de a-şi îndeplini obiectivul, iar pentru ca acest lucru să se întâmple echipa lui Miroslav Popov va trebui să învingă, miercuri, pe propriul teren, BC Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Succesul de sâmbătă de la Sfântu Gheorghe o face pe CSU Alba Iulia favorită în confruntarea de miercuri cu BC Sepsi, dar chiar şi aşa preşedintele clubului, Bogdan Duma încearcă să rămână cu picioarele pe pământ.

„Este un joc important, pornim cu prima şansă, mai ales după victoria de la Sfântu Gheorghe, să nu uităm că noi am fost a doua echipă care a învins la ei acasă. Sunt convins că Miroslav va reuşi să le capaciteze pe fete şi sunt convins că vom reuşi să ne calificăm în semifinale”, a punctat Bogdan Duma, preşedinte CSU Alba Iulia.

Disputa cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe va avea loc miercuri de la ora 18.00, în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Bogdan Duma: „Popov şi-a dovedit clasa”

 Probabil mulţi se întrebau la schimbarea antrenorului Tomas Bilek dacă acest lucru va fi benefic pentru echipă, iar răspunsul a venit pentru toată lumea, dat de rezultatele obţinute de sârbul Miroslav Popov.

„Aşa cum am mai spus şi când Popov a venit la Alba, Miroslav a spus că are nevoie de două luni, deoarece el se va concentra pe Cupa României şi pe play-off. Şi-a dovedit clasa. El este un antrenor cu mai multă experienţă decât Tomas Bilek şi să nu uităm că el ne-a calificat în semifinalele Cupei României”, a declarat Bogdan Duma, preşedinte CSU Alba Iulia.

Dacă va trece de BC Sepsi Sfântu Gheorghe, CSU Alba Iulia va mai avea de înfruntat campioana CSM Târgovişte.

 
 
 

Publicitate

Publicitate