Duminică, de la ora 18.00, CS Universitatea va încerca să învingă la Alba Iulia campioana CSM Târgovişte şi să împingă jocul în semifinale. Echipa pregătită de Miroslav Popov nu este favorită în jocul de duminică, dar chiar şi antrenorul albaiuliencelor consideră că echipa lui trebuie să lupte pentru fiecare minge.

Totuşi, lupta importantă pentru CSU Alba Iulia va fi cu învingătoarea dintre ICIM Arad şi CSM Satu Mare şi nu cu CSM Târgovişte.

„Să nu uităm că jucăm cu campioana ţării şi că CSM Târgovişte e mai bună oricum am privi lucrurile, au dubluri pe posturi, sunt o echipă puternică, dar noi vom încerca să producem surpriza, deşi, să fim realişti, nu avem foarte mari şanse”, a declarat Miroslav Popov, antrenor principal CSU Alba Iulia.

Preşedintele Bogdan Duma speră ca echipa lui să repete prestaţia din Cupa României, atunci când echipa lui Popov a fost la un pas să producă surpriza.

„E un meci dificil în care echipa va încerca să joace la fel ca în finala Cupei României, vom încerca să câştigăm acest joc, deşi va fi foarte greu. Plecăm din nou cu a doua şansă”, a punctat Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia.

Popov: „M-a deranjat atitudinea fanilor noştri”

La finalul jocului de la Târgovişte, galeria „Gruppo Arnsberg” a refuzat să salute fetele, iar conform martorilor oculari aceştia au adresat injurii fetelor.

„M-a deranjat atitudinea fanilor noştri, noi avem nevoie de fani adevăraţi care să ne susţină şi la bine şi la greu. Atunci când e bine, toţi spun că e ok, în regulă, iar când e rău sunt supăraţi în loc să ne susţină. Să nu uităm că e o echipă de femei şi nu una de fotbal”, a adăugat Popov.

Nu este prima dată când galeria „Gruppo Arnsberg” are o astfel de reacţie la adresa fetelor, dar ultima „ieşire” a fanilor înainte de episodul Târgovişte a fost justificată.

Directorul Sportiv, Petru Eleş: „E foarte important să rămânem concentraţi ”

Directorul Sportiv, Petru Eleş este conştient de faptul că echipa lui se mai poate agăţa în acest moment doar de finala mică, iar pentru ca Alba Iulia să fie pe podium fetele trebuie să rămână concentrate. „Al doilea meci cu cea mai bună echipă din ţară, ceea ce înseamnă că pornim cu şansa a doua. Vom încerca să jucăm cât mai bine şi să profităm de vreo şansă care s-ar ivi în timpul partidei. E foarte important să rămânem concentraţi, probabil că ne va rămâne doar finala mică, dar acolo vom putea emite pretenţii”, a declarat Petru Eleş.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate