IMG_7392CSU Alba Iulia a reușit să obțină prima medalie din istoria baschetului albaiulian. Formația lui Miroslav Popov s-a impus în al doilea meci din finala mică, în faţa celor de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu scorul de 62-77 (pe sferturi, 22-13, 14-22, 16-20 și 13-22). Gruparea din Alba Iulia a avut ceva emoții în debutul partidei. 

În urma succesului obținut la Sfântu Gheorghe, CSU Alba Iulia a încheiat sezonul pe locul trei, poziție care a adus prima medalie în contul echipei din orașul nostru.

Primul sfert a fost dezastruos pentru gruparea lui Popov, gazdele conducând cu 9 puncte. Sfertul secund și pauza mare au adus CSU Alba Iulia mai aproape de ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, dar chiar și așa gazdele conduceau pe tabelă.

Sfertul trei a adus echipa noastră în avantaj pe tabelă, iar ultimele 10 minute au fost la discreția formației CSU Alba Iulia, gruparea gazdă nu a mai avut puterea să revină pe tabelă.

„Am jucat bine, dar am început prost, noi am jucat prost în prima repriză, nu foarte prost, dar în apărare am stat prost. Au jucat acasă au pus presiune, dar după pauză am câștigat ceea ce e important. Acesta este un nou pas, probabil la nu vom face alt pas înainte, ceea ce e bine pentru baschetul albaiulian”,  declarat, Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia.

În urma acestui joc, CSU Alba Iulia va intra în vacanță, iar pentru conducători începe pregătirea sezonului următor.

 
 
 

Publicitate

Publicitate