Duminică, 30 septembrie, a avut loc prima etapă a juniorilor I, Seria E. LPS Liceul „Mihai Viteazu” Alba Iulia s-a deplasat la Sibiu pentru disputa cu CSS Sibiu. Elevii conduși de pe bancă de Mircea Oprea au fost învinși cu scorul de 29-17 (19-6), de sibieni.

LPS Liceul „Mihai Viteazu” Alba Iulia a început cu stângul campionatul juniorilor I, Seria E. Juniorii pregătiți de Mircea Oprea s-au întors dezamăgiți de la Sibiu, sportivii albaiulieni fiind învinși de CSS Sibiu.

„O prestație destul de slabă a noastră. Din păcate, n-am avut amicale, cantonament, pregătire, a fost și vacanța și sper să ne redresăm pe parcurs. Am avut și ceva probleme de arbitraj, dar am pierdut doar o bătălie și nu războiul. Așteptăm meciul cu Craiova și ne vom duce doar la victorie”, a declarat Mircea Oprea, antrenor LPS Liceul „Mihai Viteazu” Alba Iulia.

În următoarea etapă, elevii lui Mircea Oprea vor evolua împotriva celor de la CSS Craiova, joi, 11 octombrie,  în Sala Universității „1 Decembrie” din Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate