Voinţa Sebeş s-a deplasat astăzi la Sfântu Gheorghe, pentru partida din etapa cu numărul doi a Diviziei B la handbal masculin. Elevii coordonaţi de Alexandru Weber i-au învins pe echipierii CSS Sfântu Gheorghe cu scorul de 30-22 (13-13).

Victoria este foarte binevenită pentru gruparea din Sebeş, deoarece Sfântu Gheorghe este una dintre echipele cu care Voinţa Sebeş se luptă pentru accederea în Divizia A.

„Băieţii au jucat extraordinar, mai ales în repriza a doua. Sperăm ca alături de sponsorul nostru, Piersante Savini, să promovăm în Liga a II-a şi să ajungem cât mai departe. Arbitrajul a fost excelent, iar partida a fost foarte disputată. Felicit întreaga echipă pentru dăruinţa de care au dat dovadă”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Voinţa Sebeş.

Pentru Voinţa Sebeş au marcat: Mihai Macarie (10 goluri), Raul Munteanu (7 goluri), Claudiu Farcaş (5 goluri), Adrian Cunţan (4 goluri), Bogdan Borza, Silviu Morariu, Dănuţ Cutean, Iulian Grozavu (fiecare câte un gol).

Au mai evoluat:  Radu Balasz, Mihai Munteanu, Cristian Drâmbărean, Alexandru Chiriţă, Lucian Nimu, Florin Bad.

Etapa viitoare, elevii lui Alexandru Weber va evolua în faţa propriilor suporteri, pe data de 21 noiembrie, împotriva celor de la CSS Sibiu.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate