Handbalistele de la HC Alba-Sebeș s-au impus miercuri, la Caracal, în partida cu Clubul sportiv şcolar din localitate, cu  34-33, după ce la pauză scorul era 19-13 în favoarea echipei din Sebeș.

Octavian Achimescu, antrenorul echipei din Sebeș a mărturisit că a fost cea mai bună partidă jucată de fetele sale în acest sezon.

„A fost un joc foarte bun, am jucat bine în prima repriză, ne-am apărat foarte bine. În repriza secundă am menținut rezultatul. Cred că e cel mai bun joc al nostru”, a declarat Achimescu, antrenor principal HC Alba-Sebeș.

Pentru HC Alba-Sebeș au marcat:  Ana Ciolan 9, Paula Chirilă 8, Paula Hoha 5,  Ioana Almășan 4,  Mihaela Tecriu 3, Bianca Bogdan 3, Andreea Baltag 2.

Deși a acuzat dureri la genunchi, Paula Chirilă a evoluat la Caracal și a marcat opt goluri, fiind una din cele mai bune sportive din tabăra HC Alba-Sebeș, alături de Ana Ciolan.

 

Comentarii

  1. fan sebes spune:

    FELICITARI FETELOR. dar cred ca meritul e a intregii echipe,sa nu uitam ca Ciolan si Chirila sunt si marcatoare de la 7 metri.Ar trebui sa se scrie ca si in ziarele din Baia Mare si Deva (2 sau 3 goluri ,6/7 metri)caci nu e greu,deoarece la acele goluri de 7 metri e meritul intregii echipe.Dar inca odata felicitari si succes pe mai departe.

  2. SUPORTER spune:

    Bravo fetelor !! Cum fotbalul se duce, baschetul la fel, aa invie handbalul ! Mult succes fetelor, se pare ca incep sa se arate roadele muncii fetelor si a noului antrenor. Nu conteaza cine da cele mai multe goluri, sau cum le da, important e sa isi aduca aportul la echipa ca daca ar fi asa poate o jucatoare da toate pasele decisive, dar de ea nu se scrie nimic in ziar. Lumea cunoscatoare merge la meci si stie cum e treaba la echipa . Important e sa fie sanatoase fetele, si sa aduca cat mai multe puncte. Succes !!! Sa vina lumea la handbal !!

 
 

Publicitate

Publicitate