Metalurgistul Cugir a ajuns la normalitate din punct de vedere financiar. Jucătorii și-au încasat atât salariul restant, dar și prima pentru promovarea în Liga a III-a. 

În urma achitării drepturilor bănești CSO Cugir este cu banii la zi și se poate pregăti în liniște pentru noul sezon din Liga a III-a.

„Suntem cu banii la zi, atât salariul restant cât și prima de la meciul de baraj au fost achitate. E liniște la echipă și nu există probleme de ordin financiar”, a declarat Bogdan Petri, director sportiv Metalurgistul Cugir.

Alexandru Killin rămâne la echipă: „Am avut unele probleme personale, în 2-3 zile revin”

Tehnicianul cugirenilor a absentat la meciul de la Vâlcea, dar și de la ședințele de pregătire a echipei. Deși s-a zvonit că nu ar mai fi antrneorul echipei acesta a motivat absențele prin apariția unor probleme personale.

„Nu se pune problema să plec de la Cugir, am avut unele probleme personale și nu am putut fi alături de echipă, dar în 2-3 zile mă întorc, din ce știu eu nu se pune problema să fiu schimbat”, a declarat antrenorul Alexandru Killin.

În absența lui Killin de echipă s-a ocupat experimentatul atacant Lucian Itu, dar conform unor surse oficialii cugireni ar fi purtat discuții deja cu un alt antrenor.

 
 
 

Publicitate

Publicitate