Miercuri s-a disputat etapa cu numărul XXI, intermediară din acest retur. Liderul Ligii a IV-a s-a impus în derby-ul etapei cu scorul de 2-1 împotriva Sportul Sebeș, o formație care nu a pierdut niciun punct până acum.

Vezi mai jos rezultatele finale ale acestei runde:

CSO Cugir – Sportul Sebeș 2-1 (Goronea 27, Șuteu 51/ Ianc 62 (autogol))

Liderul la zi a Ligii a IV-a a întâlnit pe teren propriu una dintre formațiile care nu a pierdut niciun punct în acest an, Sportul Sebeș. Scorul a fost deschis de Goronea la mijlocul primei reprize, în timp ce Șuteu a majorat diferența.

CSO Cugir: Lăncrănjan – Tăban, Şuvaina, Şt. Radu, A. Ianc, Lupşan, Goronea, Itu, Şuteu, Cârstean şi D.Grozav. Rezerve: Iancău, Oniga, Pop, Iovănescu, Lespezean, Şandru şi Găldean.

Sportul Sebeş: Stănilă – Andreica,  Pienariu, Mitrea, Iouraş, Balaş, Dragomir, Ţoţonea, Diaconu Vlaic Haiduc şi Vlaic. Rezerve: Ifirm, Todoran, Fântână, G. Ţoţonea.

Rapid CFR Teiuș – Arena Alba Iulia 4-1 (Dreghiciu 4 și 66, Trifa 34, Cerghedean 50/ Eșanu 75)

Arena Alba Iulia nu reușește să-și revină în acest an și pierde în continuare puncte. Rapid CFR Teiuș obține o victorie lejeră în compania mihălțenilor antrenați de Ovidiu Barna.

Viitorul Sântimbru – Inter Ciugud 0-1 (R. Trușcă 85)

Inter Ciugud a învins pe Viitorul Sântimbru cu scorul de 1-0, după un gol marcat de Trușcă în ultimele minute ale partidei. Victoria este foarte importantă  pentru oaspeți care sunt angrenați în lupta pentru evitarea retrogradării.

Viitorul Sântimbru: Szabo – E. Hălălae, Borşoi, Ov. Crişan, Meteşan, Dumitrescu, Ruscă, Lupşan, Rusz, C. Hălălae şi G.David. Rezerve: Damian, Cerbu, Dobîrtă, Seliuc, Iacşa şi S. Mărginean. Antrenor: Sorin Mărginean.

Inter Ciugud:  Bicheşi – Florea, Ad. Truşcă, Frătean, M. Oprea, A. Miclea, R. Truşcă, S.Bran, Damian, Saroşi şi Budişan. Rezerve: I. Bran şi Bara.

Metalul Aiud – Dalia Sport Daia Română 1-1 

Metalul Aiud a obținut un nou punct care le mai ține moralul sus în aceste ultime etape din Liga a IV-a.

Energia Săsciori – Cuprirom Abrud 3-2 (Faur 52, Cr. Bodea 65, 72/David 4, Pleșa 25)

Partida dintre Energia Săsciori și Cuprirom Abrud a fost cea în care s-a marcat cele mai multe goluri. Gazdele au învins cu scorul de 3-2 la capătul unui meci foarte spectaculos. Energia Săsciori putea să câștige la o diferență mai mare, dar Cr. Bodea a ratat un penalty în minutul 75.

Performanța Alba Iulia – Olimpia Aiud 3-1 (Cernea 3, Lenghel 6,13/Ponoran 88)

Olimpia Aiud: Gînscă – Tat, Bucur, Ferencz, Văcariu – Drăgan, Bălan, Costan, Iepure – Felindean, Ponoran

După înfrângerea din etapa trecută, băieții antrenați de Paul Ciucă s-au remontat pentru disputa cu Olimpia Aiud și au reușit să învingă cu scorul de 3-0 pe Olimpia Aiud.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate