Campioana județului Alba la fotbal, CSO Cugir va susține pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea barajul de promovare în faţa reprezentantei județului Sălaj, Rapid Jibou. Urmărită duminică de principalul CSO, gruparea din Jibou a remizat 1-1 cu Barcău Nușfalău și și-a asigurat astfel prezența la jocul de baraj.

După vizionarea jocului, principalul cugirenilor consideră că echipa pe care o pregătește este favorită la accederea în Liga a III-a.

„Rapid Jibou e o echipă bine organizată, cu 3-4 jucători mai răsăriți, în rest jucători de nivel mediu. Eu spun că pornim cu prima șansă, avem jucători mai valoroși, e bine să nu intervină ceva neprevăzut, accidentări sau eliminări. Nu ne subestimăm adversarul, dar, judecând din toate punctele de vedere, suntem peste ei, zic eu”, a declarat Alexandru Killin, antrenor principal CSO Cugir.

Alexandru Killin: „Iancău a fost cu piciorul în gips, Tăban a greșit și el la Sântimbru”

Alexandru Killin nu va putea miza pe contribuţia a doi jucători la meciul de baraj. Portarul Iancău a avut piciorul în gips și nu se știe în ce măsură va fi refăcut până la ora meciului, iar fundașul Tăban a luat cartonaș roșu în ultima etapă la Sântimbru și va fi suspendat pentru jocul de baraj.

„Din păcate, Iancău de trei săptămâni a avut piciorul în gips, nu voi putea începe cu el, oricum avem portar de valoare, Lăncrănjan, numai să nu fie alte probleme de sănătate. Cu Tăban e problemă, a fost eliminat, aș fi început cu el la baraj, a greșit și el, asta e”, spune Kilin.

Barajul pentru accederea în Liga a III-a va avea loc în data de 19 iunie, de la ora 17.30. Acesta se desfășoară într-o singură manșă, iar, dacă după 90 de minute, rezultatul va fi egal, se vor juca două reprize de 15 minute. În cazul în care scorul rămâne egal, se vor executa lovituri de departajare.

 
 
 

Publicitate

Publicitate