Duminică, de la ora 11.30, a avut loc ultima etapă a Ligii a IV-a din sezonul 2012-2013. CSO Cugir este campioana judeţului Alba, iar până la jocul de baraj echipa retrogradată este Metalul Aiud.

Cuprirom Abrud – Dalia Sport Daia Română 2-0

Cuprirom Abrud a învins Dalia Sport Daia Română la finele unui joc dominat de echipa din Abrud. Nemeş a deschis scorul în minutul 30, iar Paşca a dublat avantajul abrudenilor în minutul 65.

Cuprirom:  Barta – Pleşa. Stan, Sularea, Mureşan, Burz, Miheţ, Mornea, Paşca, Nemeş şi David. Au mai jucat: Morar, Borza, Bercea, Corpade

Rapid CFR Teiuş – Olimpia Aiud 5-2
Rapid CFR Teiuş  a încheiat campionatul în stil de mare echipă. Echipa lui Horaţiu Rusu a învins  5-2 şi a intrat în vacanţă cu acest succes categoric.

FC Cugir – Inter Ciugud 3-0

Echipa lui Lae Muntean a învins la scor de neprezentare Inter Ciugud,  dar acest rezultat nu a mai influenţat cu nimic campionatul.

Inter Ciugud: Bicheşi – M. Oprea, D. Bara, Saroşi, R. Bucur, A. Florea, R. Truşcă. A. Culda, A. Frătean, I. Stoia, Ghib. Au mai jucat: Avram

Arena Alba Iulia – Sportul Sebeş 1-0

Ciprian Brânză a adus cele trei puncte echipei Arena Alba Iulia, formaţie ce a schimbat vicecampioana Ligii a a IV-a.

Viitorul Sântimbru – CSO Cugir 0-3

Campioana şi-a respectat blazonul la Sântimbru, dar a pierdut un jucător pentru jocul de baraj, este vorba de Tăban, acesta a fost eliminat şi va rata partida pentru accederea în Liga a III-a.

Metalul Aiud – CS Ocna Mureş 1-1

CS Ocna Mureş nu a mers în vacanţă la Aiud, iar formaţia lui Gicu Domşa a condus ostilităţile până în minutul 90+2, când Marius Todea a restabilit egalitatea.

 
 
 

Publicitate

Publicitate