CSO Cugir, Cuprirom Abrud şi Performanţa Alba Iulia sunt cele trei formaţii care au încheiat turul Ligii a IV-a pe podium. CSO Cugir este liderul neînvins din Liga a IV-a, cu doar patru puncte pierdute în 14 partide. Cuprirom Abrud ocupă locul secund, fiind surpriza plăcută în prima parte a sezonului. Pe poziţia a treia „hibernează” Performanţa Alba Iulia, care a reuşit a şaptea victorie consecutivă.

Vezi mai jos rezultatele primei zi din cadrul ultimei etape a Ligii a V-a:

Olimpia Aiud – Rapid CFR Teiuș 3-2 (Bucur 22, Silea 69, Ponoran 90+2/Rancea 20, Cerghedean 45 penalty)

Aiudenii au reușit să învingă Rapid CFR Teiuș dramatic în ultimul minut, datorită golului marcat de Ponoran. Gazdele termină acest tur cu 23 de puncte, fiind pe locul 6 în clasament. De partea cealaltă, Rapid CFR Teiuș ocupă locul 7 cu 21 de puncte.

CSO Cugir – Viitorul Sântimbru 3-0 (Iovănescu 16, G. Goronea 30, Pop 73)

CSO Cugir este campioana turului în Liga a IV-a. Cugirenii au pierdut doar 4 puncte pe tot parcursul acestui campionat, fiind în acest moment la nouă puncte distanță de poziția secundă ocupată de Cuprirom Abrud. Viitorul Sântimbru nu a reușit să încurce liderul, iar la jumătatea competiției sunt în grafic cu obiectivul trasat la începutul sezonului. CSO Cugir este lider cu 38 de puncte, în timp ce Viitorul Sântimbru ocupă locul 8 cu 20 de puncte adunate în 14 partide.

Sportul Sebeș – Arena Alba Iulia 3-0 (Bălaș 36, Fântână 76, Diaconu 80)

Gazdele au reușit să învingă echipa antrenată de Ovidiu Barna, Arena Alba Iulia, care a ajuns la a patra înfrângere consecutivă. Sportul Sebeș a strâns 26 de puncte în 14 partide, în timp ce Arena Alba Iulia se menține pe locul 11 cu 17 puncte.

CS Ocna Mureș – Metalul Aiud, 0-0

Probabil cu gândul la vacanță, niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să învingă în ultima lor partidă din 2012. CS Ocna Mureș a terminat turul cu 19 puncte și locul 9 în clasament, în timp ce Metalul Aiud ocupă penultima poziție cu doar 7 puncte strânse în 14 partide.

Performanţa Alba Iulia – Arieşul Apuseni Baia de Arieş 5-1 (Oltean 6, Cernea 31, 64, Turuş 48, 87/Mic 71)

Echipa antrenată de Ioan Marinca a învins „lanterna roşie” cu scorul  de 5-1, reuşind a şaptea victorie consecutivă în acest sezon. După startul mai slab de campionat, albaiulienii s-au redresat pe finalul turului, izbutind să se claseze pe locul trei la finalul celor 14 partide din prima parte a campionatului. De partea cealaltă, Arieşul Apuseni Baia de Arieş,  pare condamnată la retrogradarea în ultimul eşalon după ce a adunat doar două puncteî n 14 partide.

Dalia Sport Daia Română – Cuprirom Abrud 0-2 (Goia 44, 78)

Dăienii au pierdut primul meci fără antrenorul Paul Ciucă. Dalia Sport a pierdut cu 2-0, partida cu ocupanta locului doi, Cuprirom Abrud. După 14 partide, Cuprirom Abrud se menţine la şase puncte în spatele liderului CSO Cugir, în timp ce Dalia Sport stagnează pe locul 5 în clasamentul Ligii a IV-a.

Inter Ciugud – FC Cugir 2-0 (Bucur 28, Stoia 58)

Inter Ciugud câştigat a patra partidă din acest sezon după golurile marcate de Bucur şi Stoia în poarta celor de la FC Cugir. După 14 partide, Inter Ciugud se află la un punct de poziţiile retrogradabile, cu doar 12 puncte, în timp ce FC Cugir are 17 puncte fiind pe locul 10 în Liga a IV-a.

 

 

 

 

Comentarii

  1. butea daia spune:

    ciuca paul parte din persoanele din daia pe carele ai injurat au o intrebare.oare de ce toti juniori tai s au intors azi la fotbal? Cei care i ai fugarit inprima etapa la cugir.la fel si ganzi pe care l aifacut in toate felurile si l ai injurat. Du te la Spring………

 
 

Publicitate

Publicitate