photoVolei Alba Blaj este la o victorie de titlul de campioană naţională. Formația lui Darko Zakoc s-a impus și în a doua partidă de la Târgoviște, disptată vineri seară, la capătul unui joc de 5 seturi, în care ambele echipe au alternat momentele bune cu altele mai puțin reușite.

Deși am avut cinci seturi nu a fost vorba și de suspans, pentru că în toate parțialele una dintre echipe s-a desprins decisiv. Singurul moment de echilibru s-a petrecut în setul 5, atunci când echipele au mers cap la cap până la scorul de 8 egal. Antrenorul gazdelor, Dragan Nesic, a protestat la decizile arbitrilor.

(P)  Adidasi de sală pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Momentul culminant al protestelor a fost atins în setul 5, atunci când cuplul Bogdan Stoica și Paul Szabo-Alexi au judecat două mingi în favoarea Blajului.

Cele două formații au avut un spectator de lux, în persoana selecționerului Guillermo Gallardo. Acesta a fost însoțit de secundul Rareș Puni. Cei doi au fost foarte concentrați la partidă, mai ales că în teren s-au aflat și jucătoare care vor face parte din lotul national al României.

Formaţii: CSM Târgoviște: Diana Calotă, Sara Klisura, Gwendolyn Rucker, Bianca Moldovan, Lola Arslanbekova, Alexandra Trică și Suzana Cebic (libero). Au mai jucat: Marina Cojocaru, Sorina Marian și Marta Siwka. Antrenori: Dragan Nesic și Atanas Lazarov; Volei Alba Blaj: Bojana Radulovic, Ivana Djerisilo, Roxana Ivanof, Tsvetelina Zarkova, Adina Salaoru, Ioana Nemțanu și Katja Medved (libero). Au mai jucat: Jacqueline Sousa, Martina Utla, Adina Stanciu și Adriana Dudnic. Antrenori: Darko Zakoc și Predrag Zucovic. (sursa blocaut.ro)

 
 
 

Publicitate

Publicitate