Duminică, CS Volei Alba Blaj au făcut deplasarea la Târgoviște pentru a patra etapă a campionatului național de volei feminin, din cadrul Diviziei A1. După trei victorii consecutive, dintre care una în fața campioanelor de la Știința Bacău, fetele antrenate de Branko Gajic au bifat a patra victorie, din patru posibile.

Istoria se repetă pentru ambele formații. Confruntarea dintre cele două formații nu era ceva nou pentru jucătoarele ambelor echipe, deoarece acestea se mai întâlniseră o dată în acest sezon, în cadrul Cupei României. Volei Alba Blaj a reușit să se impună în tur cu scorul de 3-1 la general, iar în retur scorul avea să fie 3-0. Ambele meciuri din cupă s-au jucat în sala „Timotei Cipariu” din Blaj,

Favorită la câștigarea meciului, oaspetele de la CSV Alba Blaj au intrat în meci cu capul sus și foarte concentrate. Rezultatele jocului nu au lipsit să apară, iar primul set a fost câștigat de Volei Alba Blaj, cu scorul de 25-19. Nici al doilea set nu a stat altfel, ardelencele reușind să se impună și în setul secund cu scorul de 25-18. Deși au încercat să câștige meciul în 3 seturi, fetele antrenate de Gajic nu au izbutit acest lucru, cedând setul 3 echipei gazde, care s-a impus cu scorul de 25-21. Setul cu numărul 4 avea să fie și ultimul al meciului, după ce blăjencele s-au mobilizat și au repetat istoria primului set, impunându-se pentru ultima dată în meci, cu același scor, 25-19.

„Fetele au dat dovadă de mult caracter și de foarte multă determinare. Pentru această prestație vreau să le felicit atât pe jucătoare, dar și pe antrenorul Branko Gajic. Jos pălăria pentru ce au realizat astăzi!” , a declarat Ștefan Ștefănescu, președinte CS Volei Alba Blaj.

După această etapă, CSV Alba Iulia se clasează pe poziția secundă a clasamentului, în timp ce adversara directă de astăzi este clasată pe locul 8. 

Urmează un meci de foc pentru Volei Alba Blaj, care va întâlni pe teren propriu formația din capitală, respectiv Dinamo București. Meciul va avea loc duminică, 3 noiembrie, începând cu ora 11.30 și este transmis în direct de canalul de televiziune Digisport. Se anunță a fi un meci cu adevărat puternic, având în vedere poziția în clasament și rezultatele obținute până acum de cele două formații. La fel ca fetele lu Gajic, bucureștencele sunt neînvinse în startul noului sezon.

 
 
 

Publicitate

Publicitate