Ajunsă pentru prima dată în istoria clubului în semifinalelele Ligii Naţionale de Baschet Feminin, CS Universitatea nu va avea o misiune uşoară. Trupa lui Popov întâlneşte campioana ţării, CSM Târgovişte. 

Prima manşă are loc miercuri la Târgovişte, iar gruparea albaiuliană va încerca să repete evoluţia din Cupa României.

„”Deşi CSM Târgovişte porneşte favorită în orice întâlnire din actualul campionat, vreau să cred că noi încă nu ne-am spus ultimul cuvânt sezonul acesta. Vom aborda semifinalele cu o atitudine pozitivă, cu un moral ridicat, încercând  să surprindem un adversar extrem de puternic. Avem o linişte la nivelul antrenorilor şi jucătoarelor care mă face să fiu optimist în drumul spre o medalie şi în campionat”, a declarat Petru Eleş, director sportiv CSU Alba Iulia.

CS Universitatea la un pas să învingă la Târgovişte în sezonul regulat, dar a pierdut la limită. Pe atunci echipa era antrenată de Tomas Bilek, acum Miroslav Popov a resuscitat echipa albaiuliană, care a arătat că se poate lupta de la egal la egal cu orice formaţie din Liga Naţională de Baschet Feminin.

Partida de la Târgovişte va avea loc de la ora 18.00, în „Sala Sporturilor” din Târgovişte. CSU Alba Iulia va fi susţinută de galeria „Gruppo Arnsberg”, un grup de 22 de suporteri vor face deplasarea miercuri la Târgovişte pentru a sprijini echipa şi de ce nu, să asiste la o surpriză oferită de echipa lui Popov.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate