CS Universitatea Alba Iulia a pierdut miercuri disputa cu CSM Târgovişte cu scorul de 74-55 (pe sferturi, 25-14,21-19,  13-13, 15-9) şi va juca duminică ultima şansă de a învinge campioana României.

CS Universitatea a început curajos partida cu CSM Târgovişte, dar elanul albaiuliencelor a fost tăiat rapid de echipa din Târgovişte, grupare ce a încheiat primul sfert cu un avantaj de 11 puncte, scorul fiind 25-14.

În sfertul secund CS Universitatea  a fost la timona jocului, formaţia lui Popov a încercat să recupereze din handicap, dar CSM-ul a arătat încă odată de ce este favorită la titlul de anul acesta. În cel de-al treilea sfert albaiuliencele au reușit să mai reducă din diferență cu un egal iar în ultimul sfert au fost din nou dominate de campioane.

În sfertul trei CS Universitatea a reuşit să conserve rezultatul, iar în ultimul sfert Târgovişte a mai câştigat şase puncte pe tabelă.

” E un rezultat aşteptat, e o înfrângere care nu cred că surprinde pe nimeni, din câte am înţeles a fost un meci foarte bun”, a declarat Bogdan Duma, preşedinte CSU Alba Iulia.

Au marcat pentru CSU Alba Iulia: Ekaterina Abramzon – 14, Amanda Thompson – 13, Tereza Brantlova – 8, Jovana Vukoje – 7, Becca Tobin – 5, Ramona Laza – 5, Alexandra Uiuiu – 3.

Duminică, CS Universitatea Alba Iulia  va juca al doilea meci cu CSM Târgovişte, iar dacă va pierde va lupta pentru o medalie cu pierzătoarea dintre ICIM Arad şi CSM Satu Mare. În deplasarea de la Târgovişte, CS Universitatea Alba Iulia a beneficiat şi de aportul a 22 de fani sosiţi de la Alba Iulia.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate