CS Universitatea Alba Iulia se deplasează,  sâmbătă, la Târgoviște, pentru partida cu liderul CSM Târgoviște. Meciul se desfăşoară sâmbătă, de la ora 18.00, în sala sporturilor din Târgoviște.

Partida de la Târgoviște nu va avea o miză specială, cu toate că se întâlnesc echipele de pe locurile 1 și 3. Cu reale probleme de lot, CS Universitatea Alba Iulia va încerca să ofere o replică pe măsură celei mai bune echipe din campionat.

”Este un simplu meci de campionat, practic fără nici o relevanță în privința stabilirii clasamentului. De aceea, va fi un bun prilej pentru a ne pregăti tactic pentru finalul sezonului. Nu există încărcătura rezultatului, nici pentru noi, nici pentru echipa gazdă, de aceea sper să fie un meci frumos și să se termine fără accidentări”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.

De la Târgoviște vor lipsi Bianca Voica, Carmen Negru și Luminița Manta, iar Nadia Parker și Breanna Salley sunt incerte. CSU Alba Iulia se va bucura și de susținerea galeriei ”Gruppo Arnsberg”: un microbuz cu suporteri va porni din Alba Iulia spre Târgoviște, în ziua meciului.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate