CSU Alba Iulia a fost eliminată din semifinală după ce a pierdut meciul cu CSM Târgovişte, scor 69-48 (pe sferturi, 19-12, 23-12,  10-13 şi 17-11) şi va juca finala mică cu pierzătoarea dintre CSM Satu Mare şi ICIM Arad. 

Echipa din Târgovişte nu a mai tratat cu lejeritate partida de pe propriul teren şi a jucat serios cu CSU Alba Iulia, iar fetele lui Popov nu au mai repetat prestaţia istorică de la Alba Iulia.

„Nu am nici un motiv să fiu dezamăgit, suntem fericiţi pentru ceea ce a realizat. Eu nu ţin minte când a mai jucat CSM Târgovişte un meci decisiv. Aştept un meci cu Satu Mare ca să pot să-mi iau revanşa faţă de anul trecut”, a declarat Bogdan Duma, preşedinte CSU Alba Iulia.

CSU Alba Iulia va juca primul meci în deplasare  pe 30 aprilie, iar returul va avea loc la Alba Iulia pe 3 mai. CSU Alba Iulia a fost eliminată de CSM Târgovişte, formaţie ce e favorită certă la câştigarea trofeului.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Jovana Vukoje 14, Amanda Thompson 10,  Becca Tobin 10,  Tereza Brantlova 5,  Katya Abramnzon 4,  Alexandra Uiuiu 3,  Eni Laza 2.

 
 
 

Publicitate

Publicitate