IMG_2521CSU Alba Iulia a reușit să se califice în semifinală unde va întâlni CSM Târgoviște, după ce a învins duminică, în deplasare, CSM Satu Mare cu 86-50 (pe sferturi, 17-17, 13-26, 15-14 și 5-29). 

În primul sfert formația lui Petru Eleș a reușit să țină piept grupării pregătită de Miroslav Popov, însă în sfertul secund CSU Alba Iulia s-a distanțat pe tabelă și deja nu mai avea probleme.

Sfertul trei a fost câștigat surprinzător de Satu Mare, fapt ce probabil nu i-a picat bine antrenorului Miroslav Popov, care probabil le-a „băgat în ședință” pe fete care au ieșit mai motivate în sfertul patru când au marcat 29 de puncte și au primit 5.

În urma succesului de duminică Alba Iulia a făcut 2-0 la meciuri și s-a calificat în semifinală, unde va întâlni CSM Târgoviște, grupare ce a trecut de Olimpia Brașov, dar care pare să aibă ceva probleme de ordin intern.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Sasa Cadjo 20, Chastity Reed 16, Breanna Salley 15, Anne Marie Părău 12, Tiffany Brown 11, Ildiko Nagy 6,  Larisa Toma 4, Chadijah Whittington 2.

Primul meci din semifinală va avea loc duminică la Alba Iulia. Mai trebuie menționat că în penultimul act al competiției CSU Alba Iulia va avea parte de avantajul terenului propriu, astfel că se vor juca 2 victorii din trei, iar Alba Iulia va juca două jocuri pe teren propriu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate