CS Universitatea Alba Iulia poate continua seria de 10 jocuri fără înfrângere şi la  Satu Mare. Deşi nu a avut mult timp pentru a pregăti echipa, sârbul Miroslav Popov ar putea profita de situaţia de la Satu Mare şi să debuteze cu dreptul pe banca echipei din Alba Iulia.

Deşi nu a câştigat niciodată la Satu Mare, CSU Alba Iulia pleacă cu gânduri pozitive. Dar „războiul” important va fi în play-off şi nu în campionat, atunci se vor duce lupte grele pentru cucerirea unei medalii.

„Partida se pare a fi una atractivă, cu două necunoscute în acest moment. Satu Mare alternează jocurile bune cu evoluţiile mai puţin bune, nu ştim la ce să ne aşteptăm. Cred că poate învinge oricine. Noi nu putem anticipa reacţia echipei după schimbarea antrenorului”, a declarat Petru Eleş, director sportiv CSU Alba Iulia.

Echipa va fi susţinută la Satu Mare de „Gruppo Arnsberg”, oficialii CSU Alba Iulia au pus la dispoziţie un microbuz cu 15 locuri, iar suporterii pleacă sâmbătă, la ora 11.30.

Disputa de la Satu Mare va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

CSM Satu Mare se află pe primul loc cu 13 victorii şi trei înfrângeri, în vreme ce echipa preluată de Miroslav Popov e pe 5 (dar cu un meci mai puţin disputat) şi are 11 victorii şi 4 înfrângeri.

 

Comentarii

  1. fancsu spune:

    Sa vina „succesurile” vorba Elenei Basescu ! Hai CSU ! O sa va tinem pumnii!

  2. raul spune:

    azi garantez ca pierdeti cu eles cu tot huuuuuuuuuuuuuuu alba iulia

  3. fancsu spune:

    Raul cu tot regretul spun ca ai avut dreptate insa mergem inainte. Hai CSU!

 
 

Publicitate

Publicitate