Vointa Sebes Voința Sebeș a cedat luni în compania liderului CSM Oradea cu 31-27, după ce la pauză scorul a fost 15-14. Echipa lui Sandu Weber s-a trezit după dușul rece din meciul precedent și a oferit o replică bună liderului CSM Oradea.

Tehnicianul echipei din Sebeș consideră că ar fi putut obține mai mult din această partidă dacă jucătorii nu ar fi făcut unele greșeli pe final.

„A fost un joc foarte bun pentru ambele formații, eu cred că dacă jucam așa cu Făgărașul nu aveam probleme. Sper să ne luăm revanșa la meciul cu CSM Craiova, duminică, în fața propriilor suporteri”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Voința Sebeș.

Pentru Voința Sebeș au marcat: Lucian Preda 1, Raul Muntean 2, Iulian Grozav 2, Mihai Macarie 2, Adrian Cunțan 3, Vlad Breazu 4, Ionuț Caragui 5, Cristian Suciu 8.

Treziți de Făgăraș, învinși de valoarea liderului

Echipa lui Alexandru Weber a pierdut, în runda precedentă, partida cu echipa Făgărașului, eșec surprinzător pentru echipa lui Weber, formație ce era favorită.

Totuși, „palma” dată de Făgăraș în runda precedentă i-a trezit la viață pe handbaliștii lui Weber. Aceștia au reușit un meci bun, chiar dacă tehnicianul sebeșenilor nu a contat pe serviciile a trei jucători. Florin Baciu, Lucian Nimu și Liviu Moga au fost jucătorii care, fie din cauza suspendărilor, fie a problemelor personale, nu au făcut deplasarea la Oradea.

Duminică de la ora 18.00, Voința „Savini Due” Sebeș va juca „acasă” cu CSM Craiova.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate