Volei Club Alba-Blaj are probleme în retur. După ce a învins „U” Cluj cu greu, echipa din Blaj a pierdut 3-2 (pe seturi, (25-15, 17-25, 25- 17, 20-25 și 15 13) la Lugoj, iar apele sunt tot mai tulburi la Blaj, unde antrenorul Marius Macarie ar putea fi sancționat dacă  echipa nu-și va reveni în perioada următoare.

Campania de achiziții din iarnă a fost modestă la Blaj. Şefii clubului au și renunțat deja la Sherisa Livingston, sportivă adusă cu surle și trâmbițe la Blaj. Eșecul de la Lugoj arată o echipă a Blajului, care este de nerecunoscut în acest sezon. Fetele lui Macarie au produs surprize în tur, iar în retur continuă seria surprizelor, neplăcute de această dată.

Sergiu Ștefănescu: „Din Belgia nu schimbăm antrenorul”

Aflat în Belgia în vizită la un oraș înfrățit, președintele clubului, Sergiu Ștefănescu nu a asistat la partida de la Lugoj. Acesta nu a negat faptul că vor exista sancțiuni, dar a mărturisit că, astăzi și din altă țară, nu se pune problema în ceea ce privește luarea de măsuri.

„Nu știu ce s-a întâmplat la meci, dar am luat un punct și adversara noastră directă a pierdut. Mai multe nu putem spune, pentru că nu am văzut meciul. Totul trebuie analizat la rece. Deocamdată, din Belgia, nu se pune problema schimbării antrenorului”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Club Alba-Blaj.

Etapa viitoare, Volei Club Alba-Blaj va juca în deplasare cu Unic Piatra Neamț, într-o partidă ce va avea loc miercuri, la 19.30, transmisă în direct pe DigiSport.

 
 
 

Publicitate

Publicitate