În cea de a doua partidă din cadrul fazei a doua din play-off la campionatul feminin de volei, formaţia antrenată de Branko Gajic, Volei Club Alba-Blaj, a fost învinsă de CSM Lugoj cu scorul de 3-1 (16-25, 25-16, 20-25, 20-25).

După prima partidă în care blăjencele au câştigat cu scorul de 3-0, acestea s-au deplasat la Lugoj, pentru cea de a doua partidă din faza a doua a play-off-ului. În primul sfert, echipa din Blaj a câştigat detaşat cu scorul de 25-16. După acest set, se pare că blăjencele n-au mai evoluat cu aceeaşi determinare şi astfel au pierdut trei sferturi consecutive.

„Un meci în care n-am jucat cu aceeaşi determinare, spre deosebire de fetele din Lugoj. Victoria este meritată pentru formaţia gazdă, arbitrajul a fost fără nicio problemă, în timp ce publicul din Lugoj a fost minunat. Trebuie să rămânem calmi şi să uităm cât mai repede această partidă, pentru că meciul decisiv se va juca duminică la Blaj. Acasă suntem mult mai puternici şi cu ajutorul publicului sper că vom învinge Lugojul, pentru ca mai apoi să jucăm pentru cupele europene”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedinte Volei Club Alba-Blaj

Ultima partidă din această fază se va desfăşura la duminică la Blaj, la o oră ce va fi stabilită în următoarele zile.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate