Volei Club Alba-Blaj a pierdut derby-ul pentru locul patru, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-18, 25-20). Echipa lui Macarie nu s-a regăsit, iar cele cinci jucătoare care au evoluat gripate au afectat ușor rezultatul final.

În urma înfrângerii de miercuri, echipa lui Macarie a pierdut locul 4 și va juca în play-off primul joc la București cu CSM București.

„Astăzi au fost mai buni decât noi, trebuie să recunoaștem asta. Noi am încercat, dar nu s-a putut. S-a simțit și faptul că 5 jucătoare nu au putut evolua la capacitate maximă. Astăzi ne-a lipsit sănătatea la fete, poate au fost mai buni ca noi”, a declarat  Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Club Alba-Blaj.

În ultima etapă Volei Club Alba-Blaj va sta, iar play-off-ul va începe peste două săptămâni, pe data de 9 martie.

Sergiu Ștefănescu: „Trebuie să ne revenim după acest meci”

În urma eșecului de la  București, Volei Club Alba-Blaj va juca două meciuri la București în acest play-off și unul la Blaj. Chiar și așa, șefii echipei din Blaj au refuzat să vorbească prea multe despre play-off.

„Trebuie să ne revenim după acest meci, avem timp să ne gândim 10 zile la play-off . Cred că vom juca două meciuri la ei și unul la noi,  trebuie să câștigăm partida de la Blaj, repet avem timp să ne gândim la play-off”, a mai spus Ștefănescu.

Cel mai probabil, Volei Club Alba-Blaj va încheia pe 5 campionatul, iar în play-off va juca din nou cu CSM București.

 
 
 

Publicitate

Publicitate