IMG_7013HC Alba-Sebeș are parte sâmbătă de un nou meci de foc. Echipa pregătită de Alexandru Weber va juca în deplasare cu CSM Bistrița, formație care nu a pierdut nici un meci pe propriul teren. 

Misiunea grupării din Sebeș este una foarte dificilă, mai ales că  gazdele au cea mai bună defensivă cu doar 315 goluri încasate în 15 partide, astfel că fetele lui Weber vor fi nevoite să spargă zidul de beton făcut în defensiva echipei din Bistrița.

„Nu avem decât un singur gând victoria, care este obligatorie, nu avem voie să ne gândim la alte variante. Eu zic că am muncit mult și sper să facem un meci bun din nou. Gazdele sunt o echipă puternică, nu au pierdut acasă nici un meci, au făcut dar un egal cu Târgu Mureș”, a declarat Alexandru Weber, antrenor principal HC Alba-Sebeș.

HC Alba-Sebeș are 10 victorii consecutive și nu vrea să stopeze seria meciurilor bune în jocul cu CSM Bistrița. Testul de la Bistrița este al treilea derby consecutiv penru formația din Sebeș, iar primele două au fost câștigate de echipa lui Alexandru Weber.

Gruparea din Sebeș va pleca vineri spre Bistrița, disputa urmând să se desfășoare sâmbătă de la ora 11:00. Ba mai mult pentru a nu simți presiunea meciului, fetele de la HC Alba-Sebeș vor fi susținute de peste 50 de spectatori în disputa de sâmbătă.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate