HC Alba-Sebeş a debutat în Seria B a Diviziei A cu o înfrângere. Albaiuliencele au pierdut în ultimul minut al partidei, scorul final fiind 23-22 (13-10) pentru CSM Bistriţa.

Echipa antrenată de Octavian Achimescu a pierdut primul său meci oficial pe banca echipei din Sebeş, scor 23-22, în favoarea CSM Bistriţa.

„Prima înfrângere, mă aşteptam să fie o victorie. Îmi pare rău de înfrângere, fetele s-au luptat, dar s-au făcut multe greşeli personale. Echipa a jucat în ansamblu bine, dar tot echipa a pierdut partida de la Bistriţa. Nu pot da vina pe nici una dintre jucătoare. Etapa viitoare vom avea un meci greu,  Slatina este o echipă mai bună decât Bistriţa, o echipă mai complexă. Mergem la Slatina cu gândul de a juca handbal şi să obţinem un rezultat cât mai bun”, a declarat Virgil Costea, director sportiv HC Alba-Sebeş.

Marcatoarele echipei din Sebeş au fost Ana Ciolan (10 reuşite), Ana Ion (4), Paula Hoha, Bianca Bogdan, Delia Paştiu, Mihaela Tecariu (două reuşite). Au mai evoluat: Maricica Ilea, Roxana Lazăr, Ioana Pojar, Ana Maria Popa, Andreea Baltag.

Simina Neag şi Paula Chirilă au fost prezente la partida de la Slatina, dar nu au evoluat din pricina unor accidentări, în timp ce Diana Almăşan nu a făcut deplasarea, tot din cauza unei accidentări.

Duminica viitoare, HC Alba-Sebeş va susţine următorul meci în deplasare, la Slatina în disputa cu CSM-ul din localitate.

 
 
 

Publicitate

Publicitate