IMG_9347Sâmbătă dimineață, HC Alba-Sebeș a mai făcut un pas important pentru promovarea în Liga Națională de Handbal Feminin. Echipa lui Alexandru Weber a câștigat 24-22 în deplasare la Bistrița (12-8, la pauză) și a acumulat al 11-lea succes consecutiv. 

În prima repriză echipa lui Weber a dominat categoric jocul și nu a întâmpinat probleme. Susținute frenetic din tribune, fetele lui Weber au intrat cu avantaj de patru goluri la cabine după primele 30 de minute.

După pauză gazdele s-au apropiat periculos la un singur gol. După ce HC Alba-Sebeș a condus 14-10, CSM Bistrița s-a apropiat, iar pe tabelă scorul era 15-14 pentru echipa noastră.

Ultimul fluier a detonat o adevărată bombă de bucurie. HC Alba-Sebeș a câștigat trei derby-uri consecutive în campionat și este neînvinsă de 11 partide.

„Am dominat tot meciul, dar a fost foarte greu. Duce echipa mai aproape de promovare și este o premieră pentru că nimeni nu a câștigat la Bistrița anul acesta, iar pentru Sebeș este prima victorie în deplasare la Bistrița. Pot să spun că în acest moment nu ne temem să jucăm cu nimeni, jucăm ca o echipă matură și le felicit pe fete pe această cale. Mulțumesc și galeriei care ne-a încurajat pe toată durata jocului”, a declarat Alexandru Weber, antrenor principal HC Alba-Sebeș.

Pentru HC Alba-Sebeș au marcat: Paula Chirilă 8, Ana Ciolan 5, Lavinia Dobromir 4, Ioana Tămaș 2, Bianca Bogdan 1, Cristina Malac 1, Irina Muntean 1, Paula Hoha 1, Anișoara Marcu 1.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate