CSU Alba Iulia are parte de Ziua Naţională de un meci dificil în deplasare, contra celor de la CSBT Alexandria. Fără Tereza Brantlova care nu va face deplasarea din cauza unei bronşite şi cu trei jucătoare incerte: Laura Papp (entorsă la gleznă), Ildiko Nagy (fractură la degetul mare de la mâna dreaptă) şi Eniko Laza (indigestie).

Deşi nu se câştigă uşor la Alexandria, directorul sportiv, Petru Eleş speră ca CSU Alba Iulia să dea lovitura de Ziua Naţională.

„Din păcate nu am putut să ne pregătim la intensitate maximă la antrenamente toată săptămâna, din cauza accidentărilor şi a îmbolnăvirilor. Cele mai afectate sunt Tereza Brantlova, Laura Papp, Ildiko Nagy şi Eniko Laza. Din cele patru doar Tereza Brantlova nu va face deplasarea. În condiţiile astea mergem să ne jucăm şansa. Vor fi trei meciuri cu Alexandria în următoarele săptămâni. E un adversar incomod, nu de nebătut, dar greu de răpus acasă la ei”, a declarat Petru Eleş, director sportiv CSU Alba Iulia.

Nu vor face deplasarea la Alexandria nici Andreea Beldian şi nici secundul George Lăncrănjan. Aceştia vor fi la Oradea la un turneu de baschet dedica sportivelor sub 17 ani.

Partida de la Alexandria va avea loc sâmbătă de la ora 18:00, în Sala Sporturilor. Chiar dacă CSU Alba Iulia va juca de 1 Decembrtie la Alexandria, Petru Eleş nu este deranjat dew acest lucru, dar totuşi acesta şi-ar fi dorit să fie la Alba Iulia.

”Baschetbalistic nu ne deranjează, pentru că noi oricum avem toate week-endurile ocupate. Aş fi vrut să fiu în Alba pentru că vroiam să văd manifestările”, a mai spus Eleş.

 
 
 

Publicitate

Publicitate