Nocturna echipei CS Zlatna a fost omologată, dar chiar și așa  gruparea antrenată de Dorel Mureșan nu va disputa prima partidă din retur sub lumina reflectoarelor. Motivul este unul simplu, televiziunea DigiSport 3 nu va transmite meciul din această rundă.

Cei 1.200 de lucși au fost omologați de către oficialii FRF, astfel că CS Zlatna a primit ”verde” pentru a juca în nocturnă. Prima rundă din retur va avea loc vineri, de la ora 15.00, iar ”aurarii” vor juca pe propriul teren contra grupării Unirea Ungheni.

”Normal, cu gândul și cu realizarea victoriei. Nu avem altă șansă, numai pentru victorie. Indiferent de presiunea rezultatelor, noi trebuie să câștigăm. Nu știu dacă un joc în nocturnă ne-ar fi avantajat, pentru că și noi avem nevoie de antrenamente care să pregătească o astfel de partidă”, a declarat Dorel Mureșan, antrenor principal CS Zlatna.

În jocul de vineri, Dorel Mureșan încă nu are certitudinea că va putea conta pe Kiraly, Cucuruzan și Dîrjan. Disputa de la Zlatna va avea loc pe Stadionul ”Minaur”.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate