CS Zlatna nu și-a achitat baremurile de arbitraj, restante din sezonul precedent  și nu va evolua în prima etapă a Ligii a IV-a, contra celor de la Viitorul Sântimbru.

De luni, CS Zlatna va avea și un antrenor – Gabi Rotaru – şi a efectuat și un transfer – atacantul Romică David de la Cuprirom Abrud. Motivul pentru care echipa din Zlatna nu va evolua este unul haios. Primarul este în concediu și nu poate semna actele prin care virează banii în contul clubului de fotbal.

„Vom începe din etapa a II-a, cu CSO Cugir. Va fi un derby pe care va trebui să-l câștigăm și am încredere că o să o facem. Gabi Rotaru va fi și antrenor și jucător. Vom  avea jucători din localitate, dar și câțiva fotbaliști de la Baia Mare. Nu vom avea obiectiv promovarea, ci doar menținerea unei echipe competitive la acest nivel”, a declarat Marius Hațegan, președinte CS Zlatna.

Astfel, CS Zlatna va pierde la „masa verde” prima partidă din noul sezon competițional, iar gruparea de pe „malul Ampoiului” începe să arate ca în sezoanele precedente, când echipa fie nu era programată, fie se deplasa la jocuri în șapte jucători.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate