CS Zlatna va juca miercuri pe propriul teren, cu ultima clasată din Liga a III-a, Seria a VI-a, Gloria II Bistrița. Formația vizitatoare are și cea mai slabă defensivă, având încasate 48 de goluri, în 17 partide.

Chiar dacă joacă cu ”lanterna roșie”, antrenorul echipei din Zlatna nu îi tratează pe bistrițeni cu superficialitate, mai ales că oricând pot apărea, în formaţia ”alb-albaștrilor” din Bistrița, nume de la prima echipă.

”Normal că orice partidă o abordăm cu gândul la victorie, sperăm să o realizăm, am început bine returul, dar din păcate ce s-a întâmplat la Dej, eu zic că am fost privați de un punct. Indiferent că sunt în spatele nostru, e un meci pe viață și pe moarte”, a declarat Dorel Mureșan, antrenor principal CS Zlatna.

Nici faptul că vizitatorii de vineri au o defensivă modestă nu-l determină pe Dorel Mureșan la un joc ofensiv, spectaculos.

”Au fost o echipă în tur, și-au schimbat echipa în iarnă, sunt câțiva jucători care au schimbat fața echipei din tur. Pe noi ne interesează jocul nostru și trebuie să câștigăm cele trei puncte puse în joc; da, într-adevăr numărul de goluri încasate spune multe despre defensiva lor, dar eu nu vreau spectacol, mă interesează cele trei puncte”, a mai spus Mureșan.

Partida de vineri de la Zlatna va avea loc pe Stadionul ”Minaur” și va începe la ora 15.00. Dorel Mureșan are trei jucători incerți: Toma (are mâna în gips), Rusu (entorsă) şi Morar (întindere).

 
 
 

Publicitate

Publicitate